سراب مجاهدین

کسانیکه زمانی همه چیزشان بدست سازمان به تاراج رفت خواهان بازگشت اسرای تحت اسارت این سازمان وحمایت از خانواده های آنان برای ملاقات فرزندان خود می باشند

سراب مجاهدین

کسانیکه زمانی همه چیزشان بدست سازمان به تاراج رفت خواهان بازگشت اسرای تحت اسارت این سازمان وحمایت از خانواده های آنان برای ملاقات فرزندان خود می باشند

در حال حاضر هم که خدمات شایان مجاهدین در پرونده هسته ای بار داده است و به برجام رسیده و انگار نه خانی آمده و نه خانی رفته و دیگر نمیشود از تشدید تضاد جهانی با ایران سخن گفت، بقایای رجوی گیر داده اند به عربستان که یا بیا و از ما حمایت کن و یا مخالفتت با ایران به نتیجه نخواهد رسید.

ایران دیدبان
هنوز ابعاد بلاهت و حماقت رهبری مجاهدین و بالاخص رهبری خاص الخاص آنان، در تحلیل یکی از آخرین رخدادهای مربوط به این گروه یعنی بحث خروج از لیست گروههای تروریستی آمریکا از یادها نرفته است که گهرافشانی های بقایای رجوی می رود تا رکورد بلاهت قبلی را زده و مدار جدیدی از حماقت را رقم بزند.
همه به یاد دارند که مجاهدین و به ویژه شخص رجوی خارج شدن نام مجاهدین از فهرست گروههای تروریستی را چگونه تحلیل می کردند و آن را به مثابه نشانه ای از اولویت یافتن و جدی شدن خط «تغییر رژیم» توسط آمریکا معرفی می کردند که از قضا ناگزیر به رسمیت شناخته شدن مجاهدین به عنوان آلترناتیو را نیز در پی خواهد داشت!
کاملاً روشن بود که هیلاری کلینتون فقط و فقط برای حل اخراج مجاهدین از اردوگاه اشرف، مثل وقتی به بچه ها آب نبات می دهند تا کاری را انجام دهند که خواست بزرگترها است، به آنها وعده داد اگر بی سر و صدا از اردوگاه اشرف خارج شوند نام آنها را از لیست گروههای تروریستی حذف خواهد کرد، اما ابلهان حاکم بر گروه رجوی ربطش دادن به تغییر جهت آمریکا به سمت براندازی جمهوری اسلامی و اهمیت دادن به مجاهدین.
تازه خوب بود که از ماهها و سالها قبل مرتباً تکرار می کردند که ما دولت آمریکا را تحت فشار حقوقی گذاشتیم و دولت آمریکا باید حکم خارج ساختن نام مجاهدین از لیست را عملی سازد و قس علیهذا.
با یک حساب سرانگشتی و بنا به همین قول مجاهدین که آنها با کار حقوقی از لیست بیرون آمده اند بایستی گفت که آمریکا در قبال کاری که باید انجام میداده است، یک امتیاز بزرگ هم از آنها گرفت و از اردوگاه اشرف انداختشان بیرون و کسانی را هم که بیرون نرفتند همانجا مدفون کرد.
از این گذشته ظاهراً خارج شدن نام مجاهدین از لیست گروههای تروریستی که رجوی مدعی بود راه بند اصلی و درد گلوگیرش است، همچنان دردی را از بقایای به گل نشسته رجوی حل نکرده است و فقط به کار این آمده است که چند نفر از بازنشسته های آمریکایی بی دغدغه و بدون نگرانی از سین و جیم شدن بخاطر شرکت در میتینگ یک گروه تروریستی، در تجمعات باندرجوی شرکت کنند.
در حال حاضر هم که خدمات شایان مجاهدین در پرونده هسته ای بار داده است و به برجام رسیده و انگار نه خانی آمده و نه خانی رفته و دیگر نمیشود از تشدید تضاد جهانی با ایران سخن گفت، بقایای رجوی گیر داده اند به عربستان که یا بیا و از ما حمایت کن و یا مخالفتت با ایران به نتیجه نخواهد رسید.
در مطلبی پرتناقض و سرتاسر بلاهت در یکی از سایتهای تابعه مجاهدین، بازهم بقایای متوهم رجوی تلاش کردند تا قیمت خود را بالا ببرند و با تعریف نقش خود در استراتژی و تاکتیک عربستان و به نشانه قطع امید از آمریکا از این کشور خواسته اند که آنان را مورد حمایت قرار دهد.
جالب اینجاست که در این نوشته به صراحت یادآور می شود که جبهه سازی عربستان نه برای مبارزه با تروریسم و داعش بلکه برای ضربه زدن به ایران است.*
«هرچند که به ظاهر وجه مشترک این دو جبهه مبارزه با داعش است اما وقتی عمیق‌تر به مسأله نگاه بکنیم خواهیم دید دعوای این دو جبهه در اصل بر سر حاکمیت در "ایران "است.»
به همین دلیل مجاهدین تصمیم گرفته اند تا با خوش رقصی برای عربستان حمایت جبهه عربی علیه ایران را به خود جلب، تا شاید بتوانند جای خالی صدام را پر کنند:
«اکنون بیش از هر زمان دیگر, حمایت از اپوزیسیون ایران و به رسمیت شناختن آن و بالاخص تامین حفاظت و امنیت برای جان اعضای آن در عراق که در هفت سال گذشته زیر شدید‌ترین سرکوب‌ها و قتل‌عامها بوده‌اند به عنوان یک ضرورت خود را نمایان کرده است. نمی‌شود علیه رژیم ایران بود و از اپوزیسیون آن حمایت نکرد هر چند که در سه دهه گذشته, مماشاتگران غرب همواره در تلاش بوده‌اند که اپوزیسیون ایران و به‌خصوص نیروی محوری آن‌را دور زد اما این تلاش آنها تنها منجر به افزایش طول عمر این رژیم و جدی‌تر شدن تهدیدات این رژیم علیه جهان و به‌خصوص علیه مردمان کشورهای خاورمیانه گردیده است. »
این البته اقراری به این است که مجاهدین پس از سه دهه دویدن دنبال آمریکا و کشورهای غربی، به نتیجه ای نرسیدند و دستشان خالی است، اما این که عربستان جرأت کند دار و دسته رجوی را از ترس آبرویش مورد حمایت قرار دهد، موضوع دیگری است که آینده آن را روشن خواهد ساخت.
هر چند عربستان و چند کشور کوچکی که دنبال خود راه انداخته است بارها و بارها رویارویی با ایران را تجربه کرده اند و طرفی نبسته اند و از سر هیجان و ترس از دست رفتن موقعیتشان مجدداً مبادرت به این کار کرده اند، اما به نظر نمی رسد آنقدرها هم جاهل باشند که بخواهند از گروه تروریستی مجاهدین حمایت کنند.
______________________
* سال 2016 میلادی، سال تحولات بزرگ" درباره نقش مجاهدین خلق

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۱/۰۶
مانی احمدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی