سراب مجاهدین

کسانیکه زمانی همه چیزشان بدست سازمان به تاراج رفت خواهان بازگشت اسرای تحت اسارت این سازمان وحمایت از خانواده های آنان برای ملاقات فرزندان خود می باشند

سراب مجاهدین

کسانیکه زمانی همه چیزشان بدست سازمان به تاراج رفت خواهان بازگشت اسرای تحت اسارت این سازمان وحمایت از خانواده های آنان برای ملاقات فرزندان خود می باشند

حالا باید پرسید در ایام عید این گروه تروریستی چرا یکباره بعد از این همه سال فیلش یاد هندوستان می کند و در جوار مرزهای کشورمان برنامه عید دیدنی می گذارد؟ قطع به یقین این برنامه تنها یک شوی تلویزیونی برای پر کردن برنامه های برخی شبکه های کردی بوده و صرفا های و هوی برای ماندن می باشد .
بدین ترتیب می توان گفت به لحاظ فکری و سیاسی زمینه های حضور مجدد این گروهها در غرب کشور کاملا از بین رفته و دیگر فضا برای حضور آنها وجود ندارد و ...


آکام نیوز: در طول ایام عید نوروز حزب منحله دمکرات کردستان ایران که سرکرده معلوم الحال مصطفی هجری آن را مدیریت می کند در اقدامی جدید در کنار مرزهای ایران اقدام به برگزاری جشن نوروز کرده و شماری از نیروهای خود را جمع آوری کرده و برای آنها سخنرانی کرد تو گویی آمده اند با مردم کردستان ایران ارتباط برقرار کنند .
این بماند که شبکه تلویزیونی رووداو این برنامه را مستقیا پخش کرد.همه می دانیم پخش مستقیم نیازمند هزینه های متفاوت و اعزام اس ان جی است وبا قبول این هزینه ها شبکه رووداو با چه هدفی دست به انجام چنین کاری می زند نشان ازاین دارد که این شبکه نیز در راستای سیاستهای خود درصدد بهره برداری از این موضوع هست ولی چند نکته در این اتفاق نهفته است/ اول اینکه این گروههای ایزوله شده چه شده است سر از مرزهای ایران درآورده و با برپایی مراسم عید نوروز پیام نوروزی می دهند و خبر از انجام عملیات مسلحانه در داخل کشور می دهند تو گویی که آنها منتظر تعارف بوده و مرز باز بوده و آنها می توانند اهداف خود را در داخل کشور عملیاتی کنند .
این گروهها که تاریخ مصرفشون گذشته امروز شبیه گروههای کارتونی شده که تنها برای خوراک رسانه  ای و انجام فعالیتهای تفریحی دست به انجام چنین کاری می زنند چون سالهاست دیگر حنای آنها رنگی ندارد .
اگر سری به انتخابات هفتم اسفند ماه سال گذشته بزنیم می بینیم که میانگین مشارکت در شهرهای کردنشین بسیار بالا بوده و تبلیغات وسیع این گروهها برای عدم مشارکت مردم نیز راه به جایی نبرد واین مردم بودند که بازی را بردند .
البته این نکته قابل توجه است چون در هنگام برگزاری انتخابات آنها از توان شبکه های کردی موجود هم برای بهره گیری و تشویق مردم به عدم مشارکت بهره گرفته و تلاش کردند به هر نحوی که شده درصد مشارکت را پایین بیاورند ولی به دلایل مختلف درصد مشارکت مردم کردستان در انتخابات بالا رفت .
از جمله این دلایل می توان به احساس مسئولیت مردم در مقابل آینده سیاسی خود اشاره کرد. به عنوان مثال این احساس مسئولیت به حدی بالا بود که در بسیاری از مناطق مردم برای رآی آوردن افراد صاحب صلاحیت وارد یک رقابت فشرده سیاسی شدند تا به هر نحو ممکن فرد واجد صلاحیت به مجلس راه پیدا بکند .
لذا می توان گفت درک و شعور مردم کرد در ایران امروز فراتر از خواست های گروههایی است که تنها در ایامی از سال برای پر کردن برنامه های برخی شبکه های کردی در تلویزیون حضور به هم می رسانند تا بدین ترتیب از سیر بحران سیاسی موجود در میان خود بکاهند. بسیاری از تحلیل گران این گروهها معتقد بودند که مردم کردستان به دلیل وجود علایق عشیره ای در انتخابات شرکت می کنند .
این سخن بدین دلیل بیان می شد که نشان دهند مردم کردستان در انتخابات مجلس شرکت می کنند و گوش به صدای کسی نمی دهند . در حقیقت تلاش برای نوعی پرده پوش کردن تبلیغات بی نتیجه خود این گروهها است. این بماند که این خود نوعی توهین به شعور مردم کردستان از سوی گروهها است .
براین اساس که مردم نه از سر شعور بالای سیاسی بلکه از سر ملاحظات عشیره ای در انتخابات شرکت می کنند در حالیکه همه می دانیم این سخنان تنها یک تبلیغات پوچ و بی خود است و امروز شعور بالای مردم سیاسی در کردستان سبب شده است مردم با چشمان باز وارد انتخابات شوند. کما اینکه دیدیم در انتخابات ریاست جمهوری نیز مردم کردستان بیشترین مشارکت را در انتخابات داشتند که در نوع خود بی سابقه بود .
با این تفاصیل باید اذعان داشت این گروههای تروریستی راهی برای موفقیت در عرصه سیاسی ایران ندارند.  در حوزه نظامی نیز داستان به همین شکل است. امروز نه فقط مرزبانان بلکه مردم منطقه نیز از ورود گروههای تروریستی به منطقه جلوگیری کرده و بیشترین همراهی را با بخش امنیت دولت در این عرصه انجام می دهند .
حالا باید پرسید در ایام عید این گروه تروریستی چرا یکباره بعد از این همه سال فیلش یاد هندوستان می کند و در جوار مرزهای کشورمان برنامه عید دیدنی می گذارد؟ قطع به یقین این برنامه تنها یک شوی تلویزیونی برای پر کردن برنامه های برخی شبکه های کردی بوده و صرفا های و هوی برای ماندن می باشد .
بدین ترتیب می توان گفت به لحاظ فکری و سیاسی زمینه های حضور مجدد این گروهها در غرب کشور کاملا از بین رفته و دیگر فضا برای حضور آنها وجود ندارد و شعور بالای مردم کرد در ایران امروز با شعور این گروهها که به قولی برخی دوستان کرد تبدیل به نخودخورهای اردوگاهها شده قابل مقایسه نیست .
بدبختی در میان این گروهها امروز به نحوی است که نیروهای این گروهها بسان اسیرانی هستند که از زمین و زمان بریده و گرفتار شده اند. به نحوی که بسیاری از این گروهها افرادشان هیچ سندی دال بر هویت خود در دست ندارند و به قولی یکی از اعضای این گروهکها در تلویزیونهای کردی هر روز بچه اش را به یک نام صدا می زند چون هیچ شناسنامه و مدرکی مستند برای آنها در اقلیم صادر نمی شود .
فقر و بیچارگی و نگون بختی در این گروهها به حدی است که سران خوش گذران شان مجبورند سالی یکبار دورهم جمع شوند و با دادن پیام به نیروهایشان قدرت این را بدهند که در گروهک باقی بمانند.

به عبارت بهتر باید گفت امروز این گروهها از صحنه هویتی در غرب کشور پاک شده اند چه برسد به اینکه بیایند و دست به عملیات مسلحانه بزنند.

شتر در خواب بیند پنبه دانه   گهی لولو خورد گه دانه دانه  
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۲/۲۲
مانی احمدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی